ЗА СИЦ ТОП ДРАЈВЕР

Локација

 

Сообраќаен Испитен Центар (СИЦ) "ТОП ДРАЈВЕР" е лоциран во Куманово, а ги опфаќа и општините: Крива Паланка, Кратово, Ранковце, Старо Нагоричане и Липково, односно северо-источниот регион на Република Македонија, каде живеат 166,907 жители од повеќе етнички заедници и вероисповест. СИЦ - ТОП ДРАЈВЕР е со седиште во Куманово, ул.„ЈНА“ бр.60 но со цел да пружи успешни и квалитетни услуги на заинтересираните граѓани - кандидати за возачи и нивно здобивање со возачка дозвола има отворено уште две подружници и тоа во:

  • Крива Паланка и
  • Кратово

Локација